Replacement by msi

Ai avut un accident si esti partea pagubita?

Solicita masina acum

Masina gratuita folosind asigurarea RCA.

Odata cu modificarea legii RCA in Decembrie 2016, partea pagubita intr-un accident auto beneficiaza GRATUIT de masina de inlocuire pe perioada cat masina sa se afla in service pentru reparatii.

Solicita masina

Cum functioneazaReplacement by MSI

Deschide dosarul

Pentru aceasta aveti nevoie de constatarea amiabila completata de ambele parti sau de documentele emise de catre Politie daca in accident au fost implicate mai mult de doua masini.

Obtine documentele

In urma deschiderii dosarului de dauna veti primi o nota de constatare cu care veti merge in service pentru obtinerea devizului de reparatie.

Primesti confirmarea

Dupa obtinerea acestor documente si obtinerea confirmarii de la asigurator, puteti lua legatura cu compania de inchirieri auto pentru a prelua autovehiculul de inlocuire in momentul in care masina intra in service.

Vrei sa aflii mai multe detalii?

Suna acum!

Intrebati frecvente

Care sunt documentele necesare pentru a primi o masina de inlocuire?
  • Nota de constatare
  • Deviz de reparatie
  • Copie dupa Certificatul de Inmatriculare
  • Copie dupa Carte de Identitate si Permis de Conducere
Trebuie sa platesc pentru masina primita?
Nu, utilizatorului nu ii este perceput niciun cost pentru inchirierea masinii. Contravaloarea inchirierii se va deconta in mod direct de catre firma de inchirieri auto de la compania de asigurari a soferului vinovat de producerea accidentului.
Cat timp beneficiez de autoturism?
Conform legislatiei in vigoare, perioada de acordare a autoturismului de inlocuire se calculeaza dupa formula ”nr total de ore de manopera inscrise in deviz, impartit la 4” astfel incat pentru fiecare 4 ore de manopera, beneficiati de o zi de inchiriere GRATUITA.
Ce se intampla daca reparatia masinii mele se prelungeste?
Asiguratorul acopera doar numarul de zile calculate conform devizului. Utilizatorul are posibilitatea sa pastreze masina de inlocuire in plus fata de zilele decontate de asigurator la un cost preferential, agreat punctual cu Agentia MSI Premium Cars locala.

Solicita masina acum