Replacement by msi

Balesetet szenvedett és Ön akárosult fél?

Igényelje most a gépjárművet

Ingyenes gépjárműgépjármű-felelősségbiztosítás (RCA) használatával.

A gépjármű-felelősségbiztosítási (RCA) törvény 2016. decemberi módosítása óta egy gépjármű baleset következtében megkárosult fél INGYEN csere gépjárműben részesül azon idő alatt, amíg a gépjármű javítás érdekében a javítóműhelyben van.

Igényelje a gépjárművet

Hogy működik a Replacementby MSI szolgáltatás?

Nyissa meg a dossziét

Ehhez szüksége van a felek által kitöltött békés ténymegállapodásra vagy a Rendőrség által kiállított iratokra, ha a balesetben két gépjárműnél több érdekelt.

Szerezze be az iratokat

A kártérítési dosszié megnyitása után egy ténymegállapító jegyzőkönyvet kap, mellyel a javítóműhelybe megy a javítási költségek megszerzése érdekében.

Visszajelzést kap

Ezen iratok és a biztosító jóváhagyásának a megszerzése után felveheti a kapcsolatot a gépjármű bérlő társasággal, hogy átvegye a csere gépjármű átvétele érdekében a gépjármű javítóműhelybe kerülésekor.

Szeretne többet megtudni?

Hívj most!

Gyakori kérdések

Milyen iratok szükségesek ahhoz, hogy egy csere gépjárművet kapjak?
  • Megállapító jegyzőkönyv
  • Javítási költségek
  • A Forgalmi engedély másolata
  • Személyazonossági igazolvány és a gépjármű-vezetői engedély másolat
Kell fizetnem az átvett gépjárműért?
Nem, a felhasználó számára nem számolunk fel semmilyen költséget a gépjármű bérléséért. A bérlés ellenértékét közvetlenül a gépjármű bérlő társaság vonja le a baleset okozásáért felelős gépjárművezető biztosító társaságától.
Mennyi ideig áll rendelkezésemre a gépjármű?
A hatályos jogszabályok értelmében a csere gépjármű odaítélési időtartamát a„költségvetésbe bejegyzett munkadíj órák teljes száma osztva 4-gyel” képlet alapján számítják ki, tehát minden 4 órás munkadíj után egy nap IGYENES bérlésben részesül.
Mi történik, ha a gépjárművem javítása elhúzódik?
A biztosító csak a költségvetés alapján kiszámított napok számát fedezi. A felhasználónak lehetősége van a csere gépjárművet a biztosító által elszámolt napokon túl is megtartani a helyi MSI Premium Ügynökség által időben elfogadott kedvezményes áron. A meghibásodott gépjármű modellje

Igényelje most a gépjárművet